donderdag, 10 mei 2018 10:52

Maatschappelijke Markt bij de Gemeente Bloemendaal

Geschreven door 

Woensdag 09 mei waren wij aanwezig in het gemeentehuis van Bloemendaal om daar mee te doen met de  Maatschappelijke Markt. De doelstelling hiervan was de nieuwe raadsleden en duo-commissieleden de gelegenheid te geven kennis te maken met het maatschappelijke veld. Koen Wiegman verzorgde een powerpoint presentatie over onze Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade, die met grote enthousiasme werd aangehoord.

In het openingswoord van burgemeester Elbert Roest benadrukt hij hoezeer de vele vrijwilligers van de Maatschappelijke organisaties bijdragen aan de kwaliteit van de Bloemendaalse samenleving en hoe belangrijk een goede samenwerking met de politiek is.

Een zeer geslaagde avond!

 

 

" Trots op Bloemendaal "

 

 

 

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer