Advertenties

Radio 538 sound adv.001 


radio 538 Nummer 1 van nederland

www.radio538.nl


picasion.com 640bfd38dc2861dca04916a949f4ce73Iedereen luistert naar de zenders van One Media Sales. Door de bundeling van Radio 538, SLAM!FM, Radio 10 en 100% NL zijn wij in één klap de grootste salesorganisatie voor commerciële radio geworden. Dankzij deze zenders én de toevoeging van Sublime FM, BNR Nieuwsradio en Efteling Radio, hebben we een bereik van circa 6,2 miljoen consumenten per week, goed voor 27,8% marktaandeel in de doelgroep 20-49 jaar. Zes zenders met elk een eigen identiteit: dát is One Media Sales. 
www.onemediasales.nl

3 2 tekstkar
TEKSTKAR is een jong modern en innovatief bedrijf, centraal gelegen langs de A1 te Hoevelaken en heeft als werkterrein outdoor mobiele informatievoorzieningen t.b.v. bewegwijzering, wegwerkzaamheden, evenementen en aankondigingen door middel van diverse types ledschermen.

TEKSTKAR is VCA en ISO 9001 gecertificeerd.

www.tekstkar.nl


12Remline kopie

Wij weten dat er veel bedrijven zijn die zich bezighouden met de serviceverlening op het gebied van internet. homepage image Remline ict-diensten wil zich profileren door de klant zo persoonlijk mogelijk te benaderen. Of het nu gaat om de aanschaf van een domeinnaam, webruimte, webdesign of een complete webshop. Samen met de klant werken wij naar een oplossing die staat voor betrouwbaarheid en beschikbaarheid. De combinatie van marktinzicht en technische kennis helpen ons en u om uw web omgeving optimaal te maken en te houden. Remline beschikt over een uitgebreid pakket aan diensten voor zowel Particulieren als ondernemers.

Ook voor advies over websites, webshops en domeinnamen bent u bij ons aan het goede adres.

www.remline.nl


1livepicasion.com 4ab128217a073f6baadea16cc6a10159

Live-Trackr is een onderdeel van Remline ict-diensten welke is gespecialiseerd op GPS Live tracking. Een GPS Tracker is een kasje wat zelf zijn positie kan bepalen aan de hand van sateliet gegevens, ook bevat de GPS tracker. Een speciale simkaart waarmee hij contact onderhoud met daarvoor speciaal ingerichte servers. Een tracker is vergelijkbaar met uw naviatie systeem in de auto alleen, heeft deze geen scherm waarop u uw positie kan zien, maar stuurt de locatieinformatie naar een server. Op de speciale portal kunt u dan de positie zien van uw tracker. Een GPS tracker is op veel gebieden inzetbaar bijvoorbeeld in uw auto, u kunt dan achteraf zien waar u was en hoelaat.ideaal om uw rit administratie bij te houden. Beheer uw wagenpark: de positie van al uw bedrijfswagens waar dan ook in europa kunt u met een klik opvragen. Opsporen van uw gestolen auto of motor maar ook het volgen en op sporen van uw klinderen, uw hond, of andere waardevolle spullen. Zit u thuis en wilt u graag weten of uw boot nog in de jachthaven ligt? met een klik op de knop weet u dat.  De trackers zijn ook in te stellen met diverse alarmen zoals , overspeed, sos button en geofence.                                                                   Er zijn talloze oplossingen welke opmaat gemaakt kunnen worden, neem hier voor contact met ons op.                                                                                                                                 http://www.live-trackr.com/nl/ 


2 2 Medion advert


Het al meer dan 25 jaar nationaal en internationaal beproefde bedrijfsmodel van MEDION is erop gericht om de consument, samen met de partners uit de handel, functioneel hoogwaardige en innovatieve trendproducten aan te bieden op het gebied van consumentenelektronica, in een attractief design, met de nieuwste technologie, van uitstekende kwaliteit, met een uitstekende prijs-prestatieverhouding, en deze producten daarmee vroegtijdig beschikbaar te stellen aan brede lagen kopers.

www.medion.com/nl
4 ruudjonker


Ruud Jonker Schilder en Totaalonderhoud - Ruud Jonker staat voor strategisch totaalonderhoud.

Zowel binnen als buitenschilderwerk.

ruudjonker@hotmail.com
ellen stoop 2018"Heerlijke boeken voor kinderen vanaf 11 jaar "
Ellen Stoop : Schrijven voor kinderen vind ik ontzettend leuk. Ik schrijf graag zo helder en begrijpelijk mogelijk. Als kind maak je heel wat mee. Niet alles wat je overkomt is even leuk en je hebt er meestal niet om gevraagd. Maar het is niet anders, je zult het ermee moeten doen. En hoe vervelend sommige dingen ook zijn of lijken, je kunt er ook veel van leren. Daarover schrijf ik graag.
Mijn eerste boek Jade bijna elf (2009) is bekroond met de Hotze de Roosprijs, een debutantenprijs (voor het eerste boek van een schrijver). Mijn tweede boek Punt voor Pien (2010) was genomineerd voor de Drentse Kinderjury 2011.
Moederruil (2011) is mijn derde boek. Het eerste exemplaar heb ik aangeboden aan Robert ten Brink. 
Mijn vierde boek, De laatste zomer van de club (2013), een zomers boek, is genomineerd voor de Drentse Kinderjury 2014.
Mijn vijfde boek. Ik ken jouw ergens van (2015)
Nieuw!!!  Alweer mijn zezde boek " Stip het sprint kanon" is het eerste deel van de serie Watervlinders
Boekpresentatie 15 oktober 2017 Tijdens de nationale boekenweek.
                                                                  www.ellenstoop.nl
sponsoricons

De zee is van iedereen, dat voel je bij watersportcentrum Club Mifune.

Een kleine honderd meter voorbij Parnassia, op het strand tussen Bloemendaal aan Zee en IJmuiden heb je alle ruimte om met een sup, kite, surfboard of catamaran de zee op te gaan. Tevens bieden zij de mogelijkheid tot Lessen, Verhuur en stalling.

Je bent van harte welkom!

Mifune watersport


Sanne van pommeren advs.001


Sanne van Pommeren

Allround Visagiste

Bruids make-up Make -up advies Complete make-up ( aan huis/op locaties)

email: sannevanpommeren@msn.com3 4 MvM

Mike van Minnen

Fotografie is mijn passie en leven. Doordat ik vanaf jongs af aan met de camera in de weer was, heb ik verschillende prijzen gewonen voor de landelijk media. Hierdoor heb ik een sociaal netwerk opgebouwd met de media waardoor ik fotografeer voor de Telegraaf media Group, NOS nieuws en Hart van Nederland. Naast media instellingen maak ik ook foto's voor particulieren, evenmenten en recreatie. Heeft u iets opgemerkt in uw omgeving? Aarzel niet, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

www.mikevanminnen.nl


9 AdvertentieVBR 225

Ergens in NL is opgericht in 2009. Niet opgericht met een winstoogmerk, maar met een serviceoogmerk. Service is niet langer een bijzaak. Als klant heb je het vast wel meegemaakt; je neemt een dienst af, maar op het moment dat je hulp nodig heeft sta je uren in de telefonische wachtrij of moet je dagen wachten op een antwoord. Bij Ergens in NL heeft u altijd (rechtstreeks) contact met een van onze medewerkers. Zelfs ‘s avonds of in het weekeind. voor Ergens in NL is het hoofdzaak.

www.ergensin.nl/nl/home 8weber 225Iedereen kan zich wel enkele belangrijke barbecuemomenten herinneren. Dat is normaal: het is hét moment bij uitstek om de tijd even stil te willen zetten voor een gezellig samenzijn met uw gezin, geliefden of vrienden. Daarom zien we bij Weber de barbecue nooit als een gewone “grill”. Hij brengt smaaksensaties, creëert emoties en staat garant voor ultieme barbecuebelevingen. Kortom, het is een barbecue die u laat genieten en ontspannen...Prachtig design, doordacht ontwerp en van optimale kwaliteit. Wij stellen steeds alles in het werk om barbecues aan te bieden die over alle mogelijke gemakken beschikken. Creatieve en eigentijdse designs en kleuren, inspelend op de huidige trends. Een perfecte ergonomie om zo eenvoudig mogelijk en in alle veiligheid heerlijke gerechten te bereiden en een robuustheid die garant staat voor een hele lange levensduur…

www.weberstephen.nl/


 Manege Ruckert.001

Manege Rückert is ideaal gelegen in de Zandvoortse duinen, direct grenzend aan een ruiterpad, vanwaar diverse fraaie duingebieden en het strand eenvoudig bereikbaar zijn.Onze manege is zeer actief op het gebied van buitenritten, dressuur, springen, paard- en ponykampen. Daarvoor beschikken wij over uitstekende paarden en ponies, waarmee ieder aspect van de paardensport bedreven kan worden.De manege beschikt verder over een binnenhal, buitenbak, ruime boxen, spuitplaatsen en natuurlijk een gezellige bar.Manege Rückert is goedgekeurd door de Stichting Veilige Paardensport.

www.manegeruckert.nl/

rin logo

Al sinds 1979 denkt RIN mee met de klant om samen tot bedrijfsoplossingen te komen. Onze klant- en servicegerichte manier van werken heeft ons gemaakt tot wie we nu zijn! Van apparatuur tot voorzieningen en van kantooromgeving tot online platform, we bieden een totaalpakket onder één dak. RIN heeft een divers aanbod van producten en merken zodat we altijd in samenspraak met de klant een passende maatwerkoplossing kunnen realiseren. We zijn expert in telecom-, print-, scan- en ICT-oplossingen. Doordat we een totaalpakket kunnen bieden zorgen we ervoor dat alles in een perfecte harmonie met elkaar communiceert. We combineren service met totaaloplossingen en dát maakt RIN uniek in de omgeving Nijmegen en Wijchen.
www.rin.nl


breed

Breed Schilderwerken is een moderne en solide onderneming op het gebied van glas-, behang- en schilderwerk. Sinds 1912 staan wij garant voor vakmanschap en verzorgen werkzaamheden op ons vakgebied voor onze langdurige relaties, zoals diverse woningbouwverenigingen, scholen, verzorgingstehuizen, diverse bedrijven, aannemers en particulieren. Wij zijn een AF erkend bedrijf. Door snel en accuraat in te spelen op specifieke wensen van de opdrachtgevers staat Breed Schilderwerken garant voor een perfect eindresultaat. Het is goed mogelijk dat wij U binnenkort tot onze klantenkring mogen rekenen! Vanuit ons kantoor aan de Industriestraat 2 te Heerhugowaard werken wij met gekwalificeerde vaklieden op diverse projecten. Zo hebben wij veelzijdige schilders, glas specialisten en houtrot reparateurs in dienst.

www.breedschilderwerken.nl/mark 2


 
Mark Van Heemskerk 

 Centraleverwarming, Sanitair en loodgieterswerkzaamheden

 De schelp 112  2042  DX Zandvoort

 06 247 954 79
3 Advertentie VBR transp 2


Hier had ook uw advertentie kunnen staan

Wilt u ook bij ons  een advertentie plaatsen?

info@reddingsbrigade-bloemendaal.nl

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer