Advertenties

Advertenties (1)

maandag, 12 augustus 2019 11:03

Fietser gevallen op strandafrit

Geschreven door

Zondag 11 augustus: Vandaag kregen we en spoed melding van een omstander dat er een man was gevallen met zijn fiets op de strandafrit.
We zijn direct ter plaatse gegaan en waren er snel bij. Omstanders melden dat hij geen polsslag voelde .We zijn direct gestart met de reanimatie en de AED aangesloten. Overige leden hebben de strandafrit afgesloten en het afzetscherm er om heen gezet om. Ook heel snel was ook de ambulance ter plaatse en met het aansluiten van de AED zagen we dat de man een reanimatie ketting om had. Daarom is er in overleg met ambulance verpleegkundige de reanimatie verder gestopt. Dit i.vm met de wens van het slachtoffer. Helaas met een trieste afloop.

 

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer