vrijdag, 12 juni 2015 10:48

Catamaran drijft zonder bemanning op zee

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Diverse hulpdiensten KNRM,, Politie en ambulance en ook wij zijn donderdagavond uitgerukt voor een in zee drijvende catamaran. Rond zeven uur kwamen er meerdere telefoontjes bij 112 binnen dat er een catamaran op de zee bij Zandvoort dreef en er niemand op zat. Ook was er gemeld dat vlak daarvoor nog wel iemand er bij gezien was.


Diverse reddingboten waren direct de zee op gegaan  en meerdere ambulances waren onderweg.

Toen de hulpdiensten arriveerde kwam de eigenaar van de boot net op het strand uit een kleedhokje gelopen. Zijn catamaran was door de wind en stroming van het strand afgedreven de zee op. De man meldde zich bij de hulpverleners en zijn boot is door ons naar de kant gehaald.

 

 

Lees 6426 keer Laatst aangepast op zaterdag, 27 juni 2015 15:34

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer