zondag, 12 april 2015 23:45

Dronken man slaat een van onze (vrijwillige) hulpverleners

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)


Zondag 12 april: Rond 22:00 uur kregen we een melding dat er een man bij de strandafgang zat die tegen onderkoeling aan was . Ter plaatse gekomen wilde de dronken man(34) die (even daarvoor uit een horecagelegenheid was gezet) geen hulp ondanks ons voorstel om even mee te gaan naar de EHBO post om wat op te warmen . Toen onze vrijwillige hulpverlener zich omdraaide en naar de auto liep om die alvast te keren sloegen bij de agressieve dronkenman zonder aanleiding de stoppen door en sloeg hij onze hulpverlener van achteren tegen zijn hoofd waardoor deze op de grond viel. De man ging boven hem staan en balde zijn vuist om nogmaals een klap te geven. Een tweede hulpverlener greep direct in en ook een toegesnelde politieagent die het voorval had zien gebeuren greep in en de man werd gearresteerd en meegenomen naar het politiebureau. Onze hulpverlener is nagekeken en behandeld door een EMS verpleegkundige en heeft aangifte gedaan van mishandeling.

 

 

 

 

Lees 6244 keer Laatst aangepast op zaterdag, 30 mei 2015 12:03

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer