maandag, 06 juli 2015 18:18

Fietser gewond na aanrijding

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Maandag 6 juli: Rond het middaguur kwam er een melding dat er een fietser zou zijn aangereden op de boulevard.  Omdat het vlak bij onze post was werden wij gevraagd om met spoed (Prio 1 zwaai licht en sirene)  hulp te gaan verlenen. Ter plaatse gekomen bleek dat de vrouw van achteren was aangereden door een snorscooter . De vrouw reed over het fietspad langs de Boulevard Barnaart toen ze ter hoogte van de Strandafgang werd geraakt. Onze hulpverleners boden direct eerste hulp in afwachting van de ambulance . De vrouw is meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.  De Jongen van de snorscooter kwam er met de schrik van af.

Lees 6539 keer Laatst aangepast op woensdag, 22 juli 2015 11:40

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer