zaterdag, 27 juni 2015 02:09

Man onwel tijdens bruiloftsfeest

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Vrijdag op zaterdagnacht 00:45 uur; Was tijdens een bruiloft feest bij een strandpaviljoen  een 70 jarige man onwel geworden, Omdat wij nog op onze reddingspost aanwezig waren zijn we snel ter plaatse gegaan. Bij aankomst was de man net weer bijgekomen en na wat onderzoek en wat vragen zei hij zich weer helemaal goed te voelen. We stelden voor de man mee te nemen naar onze EHBO kamer (weg uit de bruiloft drukte) voor verdere controle. We  namen hem mee naar onze auto en de man gaf aan het heerlijk te vinden weer even buiten te zijn. Op het moment dat de man in onze auto zat en we weg wilde rijden werd de man weer onwel en zijn hartslag was weg gevallen. Hier op namen we actie om een reanimatie te starten . Politie assisteerde en pakte het AED apparaat.  Maar op dat moment kwam de man weer bij. De inmiddels gearriveerd ambulance heeft de man direct overgenomen en meegenomen voor verder behandeling en onderzoek naar het ziekenhuis.

Lees 5952 keer Laatst aangepast op maandag, 13 juli 2015 15:08

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer