zondag, 03 mei 2015 11:03

Ook dit komt voor

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Vrijdag 24 april hebben we geassisteerd bij een grote zoek actie in Zandvoort nadat er kleding op het strand was gevonden, met man en macht werd er gezocht naar een mogelijke drenkeling . Met boten, auto’s en helikopter werd de kuststrook enkele uren afgezocht .

Een omstander had gezien dat in de ochtend een vrouw de kledingstukken uit het water had gevist en later in de ochtend had een strandpaviljoen houder alarm geslagen toen hij het hoopje kleding op het strand had zien liggen. Na ruim twee uur zoeken werd de actie gestaakt. 

 

Zaterdag 02 mei hebben we Zandvoort wederom assistentie verleend naar een grote zoek actie naar twee oudere dames (beiden 80 jr) Deze waren door hun zoon op de boulevard bij de zeeweg afgezet en zouden later weer in Zandvoort worden opgehaald .Toen deze daar kwam en de beiden dames onvindbaar waren werd er alarm geslagen .
Boulevard , strand en duinen werd afgezocht . Uiteindelijk bleken de vrouwen door iemand anders te zijn opgehaald en zaten gezond en wel weer in de zorginstelling.

 

 

 

Lees 7066 keer Laatst aangepast op zaterdag, 30 mei 2015 12:04

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer