donderdag, 16 februari 2017 15:43

UPDATE 14-03-2017: Terrasramen in onderhoud bij sponsor

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Update 14-03-2017:  Dinsdag 14 maart hebben wij de terras ramen die in onderhoud zijn geweest bij fa Breed Schilderwerken in Heerhugowaard weer opgehaald en geplaatst  Alle ramen zijn zo goed mogelijk gerepareerd en dik in het verf gezet zodat deze een aantal jaren er weer in wind tegen kunnen .
Met dank aan Andre Breed die dit alles weer geheel kosteloos heeft verzorgd .

Ons terras staat er dan ook weer gelikt bij   

 breed

 

Vrijdag3 februari; zijn onze terrasramen in onderhoud bij Breed Schilderwerken in Heehugowaard om op te knappen en opnieuw in de verf te zetten. Donderdagmiddag hebben we eerst in Heerhugowaard zijn glas aanhanger opgehaald en vrijdag in de ochtend de terrasramen, die  door de dinsdagavond-onderhoud ploeg waren klaargezet weer naar Breed in Heerhugowaard gebracht. Dit opknappen van deze ramen wordt door fa.Breed geheel kosteloos geregeld ( sponsoring).
Zij hebben ook al eerder onze calamiteiten aanhanger in de kleur oranje gezet . Zij dragen ons een warm toe mede omdat wij al meerder jaren ( met grote tevredenheid ) hun een rescue evenement hebben verzorgt.

Met dank aan allen die hier aan meegeholpen hebben.

breed 001

 

 

 

 

 

 

 

Omdat wij geheel en uitsluitend alleen bestaan uit vrijwilligers zijn onze sponsoren en donateurs " de Redders van de Redders"

Met grote dank aan onze sponsoren en donateurs 

"Uw Steun is Onze Kracht"

 

Lees 5788 keer Laatst aangepast op vrijdag, 14 april 2017 11:08

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer