dinsdag, 03 februari 2015 10:56

Bloemendaal aan Zee nu nog mooier

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Bron: Foto&Video RTV NH Bron: Foto&Video RTV NH

Strandpaviljoen Lido wordt "San Blas"

Het hoogste punt tijdens de bouw van het meest milieubewuste strandpaviljoen van Nederland is bereikt. Het voormalige Lido in Bloemendaal aan Zee, dat   vanaf 1 mei San Blas heet, gaat voor op en top duurzaam met  waterloze wc's en een dak vol zonnepanelen. Het eerste strandpaviljoen in Bloemendaal aan Zee   wat het hele jaar mag blijven staan.

"San Blas" opent 1 mei a.s en is dan ook het gehele jaar door geopend.
 Een fantastisch aanwinst voor het al zo mooie Bloemendaal aan Zee.

 Wij wensen dan ook namens alle redders, eigenaar en bouwer, Frank van Rossum heel veel succes met dit geweldig mooi wordende paviljoen.

 

   

 

 

Wil je deze bouw blijven volgen, of alvast weer in de stemming komen om naar het Bloemendaalse strand te gaan, kijkt dan op onze beachacm of www.ikziedezee.nl

 

Lees 9817 keer Laatst aangepast op zondag, 10 mei 2015 12:53

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer