vrijdag, 22 mei 2015 10:10

Cheque van Rabobank Stimuleringsfonds

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

 

De maatschappelijke betrokken Rabobank helpen mensen en organisaties bij het verwezenlijk van ambities . Het deed ons dan ook heel veel plezier dat wij hoorden dat wij afgelopen week een cheque mochten ontvangen uit het Rabobank Stimuleringsfonfds. Dit was voor ons dan ook fantastisch nieuws .

Nu kunnen wij een van onze grote wensen, namelijk het aanschaffen van twee nieuwe overlevingspakken, speciaal voor onze ( wat kleinere )vrouwen en mannelijke leden, waar maken. en zodoende ook de veiligheid van onze leden tijdens hulpverleningen te waarborgen.

 

Namens alle redders danken wij dan ook  Rabobank  Stimuleringsfonds heel hartelijk voor deze geweldige ondersteuning.

schermafbeelding rabo st fonds2015 05 29 om 14.12.53

 

Lees 6142 keer Laatst aangepast op dinsdag, 23 juni 2015 16:07

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer