vrijdag, 15 mei 2015 14:25

Genieten op het Bloemendaalse Strand

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Al eerder melden wij dat het Bloemendaalse strand steeds mooier en gezelliger wordt. Naast de bekende bestaande Beachclub/strandpaviljoens; Rape Nui, Republiek, Bloomingdale, Vroeger, Fuel en Woodstock69,en Beach Fun, Trampoline Kees, Snackbar Henry en rest ‚t Eindpunt , is nu ook geopend strandpaviljoen San Blas (vh Lido) Dit geheel nieuwe strandpaviljoen is het gehele jaar geopend.
Na jaren lange het vaste gezicht te zijn geweest van strand paviljoen Lido zijn deze deuren na het einde van het seizoen 2014 gesloten en zijn zij direct begonnen met het zelf bouwen van dit geheel nieuwe en bijzonder mooie strandpaviljoen „San Blas” Wij zijn trots op Bloemendaal en feliciteren dan ook eigenaar en bouwer Frank en Martine van Rossum met deze geweldig mooie aanwinst en wensen hun dan ook heel veel succes.

 

Wanneer u richting Parnassia gaat vind u daar de al 40 jaar bestaande Club Mifune. Ook deze heeft en metamorfose ondergaan en een geheel nieuw uiterlijk gekregen en is groots uitgebreid met de mogelijkheid tot diverse watersporten, zoals catamaranzeilen, Kitesurfen, Suppen ( Stand Up Padding) en Golfsurfen.

Met de mogelijkheden tot Lessen, Verhuur en Stalling.
Stichting Rekreatie Sport heeft in de afgelopen maanden deze club zelf geheel verbouwd /gebouwd. 

Wij wensen dan ook Club Mifune heel veel succes met deze sportieve aanwinst.

 

Reddingsbrigade is " Trots op Bloemendaal "

 

 

Lees 9050 keer Laatst aangepast op maandag, 01 juni 2015 10:20

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer