maandag, 29 augustus 2016 11:41

Trotse leden met Afrojack

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Dat onze vrijwilligers elke zaterdag en zondagavond ook stand-by zijn voor EHBO bij de strandfeesten dat melden wij al vaker . Maar omdat er ook een aantal jonge leden nog regelmatig zaterdag en zondagavond tot laat in de aanwezig waren voor ondersteuning bij de strandfeesten op het Bloemendaalse strand werden deze onverwachts verwelkomd met een bezoek op onze reddingspost door een van de grootste Dj van de wereld „ Afrojack ” ( die al meerder keren onze reddingsbrigade heeft bezocht en onze club dan ook een warm hard toedraagt ). Natuurlijk maakt hij dan ook even een uitzondering om met een paar leden op de foto te gaan.
Dit is ook o.a een van de reden waarom, zij en wij , ook trots zijn op onze reddingsbrigade.

 

 

Lees 6345 keer Laatst aangepast op dinsdag, 11 oktober 2016 10:36

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer