zondag, 11 september 2016 21:03

Leden geslaagd voor strandwacht lifeguard Update

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op 11 september 2016 hebben onze cursisten van de Reddingsbrigade Bloemendaal examen gedaan voor strandwacht eigen lijn.(Lifeguard; Guppy,Rookie, Dude) Het was een prachtige zondag. Om 10:00 uur zijn we begonnen met het praktijk gedeelte. Tijdens dit praktijk gedeelte moesten de cursisten laten zien hoe zij de verschillende bevrijdingsgrepen uitvoerde. Ze moesten verschillende reddingsmethoden laten zien en hoe ze "drenkelingen" vervoeren in het water. 

Na het praktijk gedeelte was het tijd voor de theorie. Er werd schriftelijk en mondeling examen afgenomen.
De cursisten die voor Lifeguard - Guppy gingen hadden schriftelijk meerkeuze vragen. De cursisten die voor Rookie gingen hadden schriftelijk open- en meerkeuze vragen en de cursisten die voor Dude gingen hadden schriftelijk open- en meerkeuze vragen en ook mondeling examen.  


Nadat zij het theorie gedeelte hadden gehad moesten de cursisten ook laten zien hoe zij verschillende knopen konden maken.

En toen kwam het spannendste gedeelte: "zijn we geslaagd of niet?". Na enige tijd in spanning gezeten te hebben kwam het verlossende antwoord: "jullie zijn allemaal geslaagd!" 

Voor lifeguard Guppy zijn geslaagd:
Sven, Jerom, Filip, Danieck, Fabiënne en Minke.

Voor Lifeguard Rookie is geslaagd:
Lotte.

Voor Lifeguard Dude zijn geslaagd:
Max, Ernst en Peter.

Update 18-09-2016

En voor lifeguard geslaagd 18-09-2016
Lars en Marieke

 

Wij zijn trots op alle cursisten met het behalen van hun diploma.

 

Namens alle redders, „Hartelijk gefeliciteerd”.

 

 

 

 

 

 

Lees 5896 keer Laatst aangepast op dinsdag, 18 oktober 2016 19:28

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer