zondag, 22 november 2015 19:28

Alarmmelding drenkeling

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Rond 14:45 kregen we een alarmmelding binnen in verband met een in problemen zijnde drenkeling. We waren snel op onze post aanwezig en zijn direct uitgerukt (BLD220).Ook Reddigsbrigades Zandvoort en  Ijmuiden, rukten direct uit.In eerste instantie was niet helemaal duidelijk waar de vrouw precies in zee was geraakt, maar uiteindelijk bleek dit ter hoogte van het tankstation aan de Boulevard Barnaart te zijn. Het slachtoffer kon vrij snel uit zee worden gered.
Naast diverse ambulances was ook het traumateam uit Amsterdam opgeroepen om assistentie te verlenen. De vrouw is na de nodige zorg naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

 

 

 

 

 

Lees 7142 keer Laatst aangepast op dinsdag, 19 januari 2016 17:09

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer