dinsdag, 24 juli 2018 19:19

Clinic zwemmen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Clinic zeezwemmen  met  Xtra Kras

 In voorbereiding op de 63ste Zeemijl van Bloemendaal – traditioneel op de tweede zondag in augustus - wordt er op maandag 30 juli en maandag 6 augustus een ZEE-zwemclinic georganiseerd. Beide dagen wordt om 19.30 uur gestart vanaf het strand bij San Blas, de eerste strandtent rechts bij de afgang bij de Kop van de Zeeweg. Omkleden is op het strand zelf.

De training wordt gratis verzorgd door medewerkers van Kras Sport. Na een korte instructie over stromingen, getij en golfslag zal in groepen het ‘ruime sop’ worden gekozen.

Leden van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade zijn ook op en in het water aanwezig om te begeleiden.

Het is dit jaar tevens mogelijk om wetsuites te testen, te passen en aan te schaffen via Marcel Stroet van Openwaterswimming.club

Om een inschatting van het aantal mensen te kunnen maken, willen we vragen u aan te melden. Het maximum aantal zwemmers is gesteld op 75.

Over de Zeemijl zelf:
Evenals vorige jaren kunt u kiezen uit een van de drie mogelijkheden: de wedstrijd over een hele zeemijl, of een van de prestatietochten over een hele of halve zeemijl.
- leeftijd zwemwedstrijd hele zeemijl vanaf 15 jaar
- leeftijd prestatietocht hele zeemijl vanaf 15 jaar.
- leeftijd prestatietocht halve zeemijl vanaf 12 jaar

Het inschrijfgeld bedraagt dit jaar voor alle categorieën en leeftijden € 10,00 en € 9,00 voor leden van Reddingsbrigades Nederland.(KNBRD) Het botenhuis van de reddingspost De Kentering is op zondag 12 augustus als kleedruimte voor u beschikbaar.


Voor informatie over de ZEE-zwemclinic mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor informatie over de 63ste Zeemijl mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

klik hier voor de flyer icone pdf

Lees 3392 keer Laatst aangepast op maandag, 13 augustus 2018 12:00

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer