Print deze pagina
dinsdag, 19 januari 2016 16:52

Crowdfundingsactie voor strandpaviljoen Woodstock

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De grote brand bij de Bloemendaalse camping aan de Zeeweg is een grote strop geworden voor de eigenaren van strandpaviljoen Woodstock, op het Bloemendaalse strand. De spullen van binnen en buiten lagen daar in zeecontainers opgeslagen en nu is alles door de brand verwoest.

 

Vaste gasten van het paviljoen zijn nu een crowdfundingsactie begonnen om ervoor te zorgen dat er zo snel mogelijk nieuwe spullen aangeschaft kunnen worden.

Het is kort dag want de paviljoens mogen vrij binnenkort alweer worden opgebouwd. Natuurlijk kan je wachten op geld van de verzekering maar dan is het seizoen waarschijnlijk alweer voorbij, vandaar deze actie.

 

Wil je helpen? Ga dan naar www.dreamordonate.nl/4282-help-woodstock-met-de-opbouw  en help mee om de feesten bij Woodstock van het begin van het seizoen tot het einde door te kunnen laten gaan!

 Bron: Zandvoortse courant

 

 

Strandtent Woodstock in rouw na verwoestende brand: "De ziel heb je niet zomaar terug"

  Bedrijfsleider Marjolein van Elteren en de eigenaren van Woodstock lopen nog verdwaasd rond over het terrein. Het besef dat ze echt alles kwijt zijn, dringt maar langzaam tot ze door.  "Alles wat we in 23 jaar hebben opgebouwd lag in die containers", bedenkt ze zich. Het interieur was opgebouwd uit tweedehands spullen, souvenirs van reizen naar Bali en cadeautjes van vaste gasten. "Het is de ziel, die Woodstock is en dat heb je niet zomaar terug natuurlijk."

 

Lees 8760 keer Laatst aangepast op dinsdag, 01 maart 2016 18:54
Fred Cloeck

Nieuwste van Fred Cloeck