zaterdag, 07 november 2015 16:58

Doe Mee, Verlos de Zee Update 04-12-2015

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Doe Mee en Verlos de Zee is een burgerinitiatief om de kust schoon te maken

Op de Nederlandse stranden, ook op het strand van Bloemendaal ligt veel aangespoeld en achtergelaten afval. Voornamelijk ook veel plastic. Op verzoek van Juttersgeluk heeft de gemeente drie jutbakken geplaatst: Bij strandafgang Kop Zeeweg, bij Parnassia en bij Duin en Kruidberg. Mocht u deze afval tegenkomen tijden uw strandwandeling dan wordt u uitgenodigd om dit verzamelen en deponeren in de speciaal daarvoor bestemde juttersbak.
Wij van de Reddingsbrigade werken hier ook graag aan mee en zullen in samenwerking met de deelnemers van Juttergeluk deze bakken legen.
In het zorgatelier in Overveen.wordt zoveel mogelijk materiaal hergebruikt en verwerkt tot nieuwe producten.
Hoe meer mensen er mee doen hoe schoner ook het Bloemendaalse strand

 

 

img 1046                 

 

 Update  04-12-2015

 

 

  Trots op Bloemendaal”

 

 

 

 

Lees 7292 keer Laatst aangepast op vrijdag, 08 januari 2016 17:57

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer