woensdag, 02 januari 2019 16:33

Geweldige Nieuwjaarduik 2019

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Met redelijk zonnig weertje (het was gelukkig ook droog) met een gevoel temp 5 graden en een zeewater temperatuur van 7,6 graden was er weer een groteopkomst ( ruim 1500) van jong en oud uit heel Nederland die naar het Bloemendaalse strand waren gekomen voor een Frisse start - Nieuwjaarsduik 2019 . Na een opwarming ronde van 15 minuten viel op 14:00 het start schot en rende ze allemaal met goede moet de Noordzee in voor een frisse duik
.

Doordat er heel veel drukte was op de zeeweg richting Bloemendaal en Zandvoort kwamen tientallen personen wat te laat maar deze zijn als nog gelijk met onze eigen leden nadat de meesten weer veilig en droog op het strand stonden ook de zee in gedoken.  


Er waren net als andere jaren weer de Traditionele bekende Unox mutsen en de heerlijke erwten soep gesponsord door Unox .

Deze soep werd opgewarmd met medewerking van strandpaviljoen  „San Blas” welke het hele jaar door geopend is .

Deze Nieuwjaarsduik 2019 werd ook dit jaar weer geheel vrijwillig georganiseerd en bewaakt door een groot aantal van onze actieve leden


We danken Unox en San Blas voor hun geweldige medewerking en ook de velen duikers met familie die de vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade een warm hart toedragen door een gift in onze collecte bus te deponeren   Namens alle redders " Hartelijk dank”


                                                                                        „Uw Steun is onze Kracht „

Onze huis fotograaf Onno Berkhoff was natuurlijk weer aanwezig om een mooie serie foto’s te maken en waren er ook nog wat leuke foto’s gemaakt door de fam Abelman.

Natuurlijk heb jij ook meegedaan en sta je vast wel op een van deze foto's

Deze foto's zijn te vinden op onderstaande link

 aanwijshand 

https://myalbum.com/album/Pie8fgvfje70

 

 

Mochten er foto’s van jouw op staan die je om welke reden (i.v.m de privacy -wetgeving ) dan ook niet wil dat deze er opstaan mail dit dan met foto gegevens en foto nummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat deze direct ook weer worden verwijderd.

 

 

 

Lees 2404 keer Laatst aangepast op dinsdag, 09 april 2019 10:55

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer