Print deze pagina
dinsdag, 19 januari 2016 16:38

Grote brand bij Camping Bloemendaal

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Bij een grote uitslaande brand op camping Bloemendaal aan de zeeweg is maandagavond 18 januari een groot gedeelte van de aldaar opgeslagen strandtent Woodstock verloren gegaan. De eigenaar van Woodstock, die ter plaatse was, was zeer aangeslagen. Rond 19 uur kwam de melding dat er sprake was van flinke brand op het terrein. Toen de brandweerwagens arriveerden, stond de opslag die zich midden op het terrein bevindt, al in lichterlaaie. 

 

Er waren op dat moment voor zover bekend geen mensen aanwezig. Omdat de situatie zo onoverzichtelijk was, en het niet direct duidelijk was wat er in brand stond, schaalde de brandweer meteen op tot grote brand. De brandweer probeerde uitbreiding van het vuur te voorkomen richting de aanpalende strandhuisjes, hetgeen uiteindelijk ook lukte.

 

Door de brand is vrijwel de hele inventaris van strandtent Woodstock in vlammen opgegaan. Ook de inventaris van strandtent Fuel zou door de brand beschadigd zijn geraakt.


De speurhond van de Forensische Opsporingsdienst snuffelt tussen de asresten van de opslagcontainer midden op camping Bloemendaal naar mogelijke sporen. Samen met een paar strandhuisjes, zijn alle onderdelen en meubels van Woodstock 69 in rook opgegaan. 

 

 

 Bron Haarlemsdagblad/ RTV NH


Foto'/video: Mizzle media

Lees 8405 keer Laatst aangepast op woensdag, 17 februari 2016 18:50
Fred Cloeck

Nieuwste van Fred Cloeck