dinsdag, 24 mei 2016 14:05

Hulpverlening aan mobiel medisch team

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
©: Foto VBR/ Jasper Abelman ©: Foto VBR/ Jasper Abelman

Dinsdag 24 mei, 20:10. Tijdens we aanwezig waren op onze reddingspost voor een herhalings cursus (drenkelingen/reanimatie) werden we gealarmeerd om met zwaailicht en sirene naar Zandvoort te rijden om het mobiel medisch team naar een incident te brengen.

Een man was lelijk gewond geraakt bij een val van zijn fiets. De man kwam voor het Palace Hotel aan het Burgemeester van Fenemaplein in Zandvoort ten val. Naast twee ambulances werd ook het traumateam uit Amsterdam opgeroepen om assistentie te verlenen.
Het slachtoffer is door ambulancepersoneel gestabiliseerd terwijl de piloot van de traumahelikopter zijn toestel op het strand landde. Een trauma-arts is vervolgens door onze mannen van onze reddingsbrigade naar de ambulance gereden zodat deze medische assistentie kon verlenen.

Het slachtoffer is na de eerste zorg met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.. Het is onduidelijk hoe de man precies ten val is gekomen omdat niemand het heeft zien gebeuren.

 

 

                                                                                            ©:VBR/Fred Cloeck

 

 

 

Lees 5924 keer Laatst aangepast op zaterdag, 30 juli 2016 20:19

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer