woensdag, 20 april 2016 17:59

Jaarlijks afzwemmen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

20 maart was het jaarlijkse afzwemmen voor de Junior redders, zwemmend redders en Lifeguards. Na een seizoen hard trainen en veel oefenen konden de cursisten eindelijk laten zien waar we al die tijd met z’n allen hard aan gewerkt hebben.  Niet alleen aan de examinatoren van de bond maar ook alle ouders, opa’s en oma’s die waren meegekomen.
Er werd afgezwommen in 2 “shifts” die elk ongeveer 40 minuten hebben geduurd. Er werd gezwommen maar er werden natuurlijk ook heel veel reddingen uitgevoerd, dat is waar we tenslotte hard op oefenen!  Ook waren er 2 kandidaten die een theoretisch examen moesten doen (Lifeguard 1 en Lifeguard 2)
Sommigen waren net het water uit en anderen moesten even op het verlossende woord wachten,  maar iedereen is ook dit jaar weer  geslaagd!
Alle zwemmers hebben hard gewerkt en zo ook alle trainers. Op naar een mooie zomer waar iedereen vanaf 11 jaar welkom is bij de Jeugdbrigade, en we hopen tot oktober wederom in het zwembad!

 

De zwembadcommissie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees 6188 keer Laatst aangepast op zondag, 22 mei 2016 12:33

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer