zaterdag, 03 september 2016 18:33

Jaarmarkt Bloemendaal 2016

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Natuurlijk stonden wij ook dit jaar weer met een stand en kraam op de Jaarmarkt van Bloemendaal ter promotie en uitstraling voor de Bloemendaalse burgers, en bezoekers uit omliggende gemeenten.

Onze leden waren al vroeg  aanwezig om de inrichting en uitstraling te verzorgen waardoor onze vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade er weer fantastisch bij stond.


De goedgehumeurde enthousiaste leden onderleiding van Hans van Geijlswijck ( die al vele jaren een vast begrip is geworden op de Bloemendaalse markt) werden dan ook door velen  gecompleteerd met het werk van onze  vrijwillige leden op en aan het " veilige " Bloemendaalse strand.


Met Trots toonde ook wij dit jaar weer onze jetski en de compleet ingerichte calamiteiten unit. Deze unit zetten wij in wanneer zich er een groot calamiteit mocht voordoen om zodoende de hulpverlening nog beter te kunnen verzorgen. De aanhanger is geschonken door het NFI, het interieur door de politie Den Haag, gratis in de kleur oranje gespoten door Breed schilderwerken uit Heerhugowaard en door onze eigen leden geheel opgebouwd en ingericht.

 

Met dit mooie weer kwamen de bezoekers verspreid over de gehele dag en konden wij terugkijken op een mooie, gezellige, en geslaagde dag. 

Wij danken de winkeliersvereniging van Bloemendaal dan ook dit jaar weer voor het beschikbaar stellen voor de kraam en ruimte.

 

 

 

Met dank aan Foto: Cor van Iperen

Lees 6217 keer Laatst aangepast op maandag, 17 oktober 2016 12:15

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer