woensdag, 04 september 2019 09:31

Jaarmarkt Bloemendaal

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Zaterdag 7 September stonden wij  ook weer met een stand van de Bloemendaalse Reddingsbrigade op de Bloemendaalse Jaarmarkt Vorig jaar stonden wij er dan niet, maar de jaren daarvoor wel en de komende jaren zullen wijn er ook weer bij zijn.

De doelstelling waarom wij daar staan om de burger te laten zien en voor te lichten wat voor werk we in de zomermaanden doen en natuurlijk promototie maken voor het winterzwemmen in zwembad De Planeet.

Ondanks dat de druppels af en toe uit de wolken kwamen was het gezellig druk aan de kraam van de Bloemendaalse Reddingsbrigade.
Zoals voorgaande jaren bezocht burgemeester Elbert Roest van de Gemeente Bloemendaal de kraam met toebehoren 

De kraam werd wederom beschikbaar gesteld door de winkeliersvereniging van Bloemendaal.

 

 Voor meerdere foto's zie ook  het  mooie foto album van Cor van Iperen : https://www.myalbum.com/album/HzBjdnhaA4LN 

 

www.corvaniperen.nl

 

 

 

 

 

 

Lees 1127 keer Laatst aangepast op zondag, 24 november 2019 15:21

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer