woensdag, 14 juni 2017 15:36

"KAWASAKI " Ongelofelijk bedankt !!!

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

 

Nadat we dit jaar een nieuwe strandambulance hadden aangeschaft ging overmaat van ramp ook nog onze mule stuk Helaas was deze niet meer te repareren
Maar met de ongelofelijke hulp van Kawasaki Nederland die ons direct weer te hulp kwam en ons een geheel nieuwe mule in sponsoring / bruikleen heeft gegeven .

De oude mule was ook door hun gesponsord in bruikleen en hebben de oude ook weer meegenomen.


Deze nieuwe mule zullen jullie ongetwijfeld weer zien rijden op het strand die ook binnenkort snel in de originele kleuren met zwaailicht en striping zal worden aangepast .

Met ongelofelijk veel dank aan Kawasaki kunnen wij ook de komende jaren onze hulpverleningen weer op alle mogelijk manieren verrichten.

Kawasaki Namens alle redders dan ook ongelofelijk bedankt

 

 

 

Lees 6078 keer Laatst aangepast op vrijdag, 29 september 2017 14:20

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer