donderdag, 26 juli 2018 17:51

Man succesvol gereanimeerd

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Een man van middelbare leeftijd is vanmiddag gereanimeerd op het strand. tussen Zandvoort en Bloemendaal Het slachtoffer werd rond 15.15 uur bewusteloos in zee aangetroffen door iemand in een bootje. Het slachtoffer werd uit het water gehaald en vervolgens gereanimeerd. Daarna kon hij weer zelfstandig ademen. De op strand aanwezige politieagenten hebben de eerste hulp verleend aan de man, waarna ambulancepersoneel de zorg heeft overgenomen  De Zandvoortse Reddingsbrigade was snel ter plaatse en had twee ambulances en het traumateam opgeroepen. 

 

Wij zijn direct ter plaatse gegaan met de calamiteiten aanhanger en aantal leden voor extra hulp en afzetting van het strand voor de opgeroepen trauma helikopter

 

Het traumateam bleek uiteindelijk niet nodig en werd afgeblazen en hoefde uiteindelijk niet door te vliegen naar Zandvoort.

 

Leden van de Zandvoortse Reddingsbrigade hebben het slachtoffer van het strand af dragen. Hij is met hartslag naar het ziekenhuis gebracht, waar hij verder wordt behandeld.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees 3086 keer Laatst aangepast op maandag, 10 september 2018 16:40

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer