zaterdag, 18 april 2020 10:50

Massaal eerbetoon aan ziekenhuispersoneel

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Bij meerdere ziekenhuizen in de regio  hebben hulpdiensten vanavond hun waardering voor het ziekenhuispersoneel laten blijken. Veel ziekenhuismedewerkers draaien momenteel overuren in een poging de coronacrisis te beteugelen.  Ook wij waren daar natuurlijk bij aanwezig

 

Brandweer, politie, marechaussee, de ambulancedienst en de reddingsbrigade stonden met tientallen voertuigen op de parkeerplaats van het Spaarne Gasthuis in Haarlem-Zuid. Om klokslag 19.30 klonk er een daverend applaus.

De hulpverleners hielden spandoeken omhoog met de tekst 'Houd 1,5 meter afstand.   "Samen verslaan we Corona"

Later op de avond meldde de delegatie zich voor de poorten van het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp. Ook daar werd het personeel getrakteerd op een staande ovatie, en net als in Haarlem werkte een afgestoken daarbij lichtfakkel sfeerverhogend. 

 

,

 

 

 

 

 

 

Lees 718 keer Laatst aangepast op maandag, 29 juni 2020 13:50

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer