zaterdag, 12 maart 2016 21:26

Meisje van 7 jaar vermist op strand van Bloemendaal

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Zaterdag 12 maart: Op de stranden van Bloemendaal en Zandvoort is in de late zaterdagmiddag een grootscheepse zoekactie geweest naar een vermist zevenjarig meisje. De politie vroeg ons om hulp en ook de Reddingsbrigade van Zandvoort en een politiehelikopter zochten mee naar mee naar het kind.
De actie werd rond 16,28 uur in gang gezet en er werd een ook een melding gegeven via Burgernet. 

Het meisje werd het laatst gezien bij Beachclub Fuel in Bloemendaal. De stranden van Bloemendaal en Zandvioort en alle strandpaviljoens werden afgezocht naar het meisje
Om 18.30 uur werd ze gevonden bij strandtent Tijn Akersloot in Zandvoort. Dat is ongeveer vijf kilometer van Fuel vandaan.

Het meisje is vermoedelijk al spelend op het strand verdwaald en is vervolgens richting Zandvoort is gewandeld.

 

 

 

 

 

Lees 6285 keer Laatst aangepast op vrijdag, 03 juni 2016 17:45

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer