zaterdag, 19 december 2015 17:13

Melding Kitesurfer in problemen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Rond 13:45 kregen we een melding dat er een kitesurfer in de problemen zou zijn. Drie wandelaars hadden een kite zeil in zee zien drijven en hadden alarm geslagen.

 

Daar twee van onze redders op onze reddingspost aanwezig waren zijn deze direct in actie gekomen. Omdat de melding via de kustwacht was binnengekomen hadden ze al snel een locatie waar ze moesten zoeken.

Vanaf onze reddingspost hadden ze de man ook  al snel in de gaten en zagen dat hij ongeveer 20 meter uit de kant lag. Ze zijn toen met onze Toyota BLD 2.20 over het strand ter plaatse gegaan. Ter plaatse gekomen was de kitesurfer al  in goede gezondheid aan de kant en zei dat alles oké was. Nadat ze nog wat met hem gesproken hadden en zij ook duidelijk de indruk hadden dat alles goed was zijn ze terug gekeerd naar onze post

 

 

 

 

 

Lees 5572 keer Laatst aangepast op vrijdag, 03 juni 2016 17:47

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer