donderdag, 23 november 2017 16:52

Onze redders hielpen mee om een droom uit te laten komen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Onze redders hebben mee geholpen om een droom dag van Lex uit te laten komen.
Dream4Kids is een organanisatie dia al al sinds 2003 droomdagen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar organiseren met een jeugdtrauma.

Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Kinderen kunnen hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden en vervult hun allergrootste droomwens. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven.

 

Natuurlijk wilde wij als Vrijwillige Reddingsbrigade Bloemendaal ook hier graag aan meewerken

Omdat Lex geen publicatietoestemming heeft ivm zijn trauma, plaatsen wij onherkenbare foto’s en gebruiken wij voor hem de fictieve naam ‘Lex’.

 

Mocht u het verslag van Lex zijn droomdag willen lezen, kan dat via de volgende link:  Droomdag Lex

 

 

Lees 4704 keer Laatst aangepast op dinsdag, 06 maart 2018 19:10

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer