zondag, 20 september 2015 17:23

Opvarende catamaran overboord geslagen.

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Voor Zandvoort is zondagmiddag een opvarende van een catamaran overboord geslagen. Wij werden door reddingsbrigade Zandvoort ter assistentie opgeroepen.

Omdat we ook twee boten op dat moment op het water hadden zijn we direct in actie gekomen. Gezien de melding zijn we ook met onze (nieuwe) calamiteiten aanhanger ter plaatse gegaan. Als snel bleek dat er ook een trauma helikopter ingezet was en daardoor hadden we ook alle benodigde en overige hulpmiddelen ter plaatse.

Het slachtoffer is na een zoekactie uit het water gehaald en werd op het strand gereanimeerd.

Bij de zoekactie waren naast reddingsbrigade Zandvoort ook de KNRM, Reddingsbrigade IJmuiden,Politie en de kustwacht ingezet. 
Na een langdurige reanimatie is het slachtoffer, met spoed overgebracht naar het ziekenhuis . 

Helaas is de man alsnog overleden 

 

 

Video: Michel van Bergen

 

 

 

 

Lees 7280 keer Laatst aangepast op maandag, 23 november 2015 12:31

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer