zondag, 15 september 2019 10:10

Promotie in het gemeentehuis van Bloemendaal

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Zaterdag 14 september:  In het Gemeenthuis van Bloemendaal stonden wij met een stand ter promotie met diverse informatie. Dit met doel maatschappelijke informatie voor de nieuwe inwoners van de Gemeente Bloemendaal. De Burgemeester van Bloemendaal heette iedereen een harteljjk welkom als nieuwe inwoner van de Gemeente. De nieuwe inwoners konden kennis maken met alle raadsleden en een tiental betrokken maatschappelijke instellingen. Gezien wij al vroeg aanwezig waren hadden wij een promonente plek. Er werd veel informatie gegeven over de diverse muistromingen langs de kust,over de polsbandjes die wij uitdeelden aan gezinnen met kleine kinderen en natuurlijk werd er veel overige informatie meegeven over hulpverleningen en de inzet van al onze vrijwilligers.

Kortom een geslaagde ochtend en volgend jaar zijn wij er zeker weer bij.

 

Lees 1102 keer Laatst aangepast op zondag, 24 november 2019 15:21

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer