zondag, 08 maart 2020 15:38

" Qurios " verrast onze leden

Geschreven door 

Zoals wij het zelf ook het liefste zien is de kleur oranje voor ons nog het steeds het vertrouwde beeld. Natuurlijk dragen we tijdens onze diensten de kleding rood - geel, de lifeguard kleuren die wereldwijd bij alle reddingsbrigade’s gedragen worden.
Maar zoals  de kleuren o.a. de boten en auto's bij alle Reddingsbrigade  oranje zijn heeft onze hoofd sponsor er op ingespeeld en voor de wat minder warme dagen ons verrast met fantastische mooie oranje jassen.
Met het logo van onze Bloemendaalse Reddingsbrigade aan de voorzijde en achterop de naam van onze hoofdsponsor Qurios holiday retreats .
Dit zijn jassen die wij heel graag en met trots zullen dragen. Deze zal je in onze regio dan ook vaak op straat en aan de kust tegenkomen.

 

Met dank aan Qurios

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer