woensdag, 19 augustus 2015 23:19

Samenwerking reddinsgbrigade tijdens Sail

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Het prachtige weer zorgde voor een drukke en rustige intocht. Er waren slechts enkele inzetten. Een (A1) melding van een vrouw met een allergische reactie werd door boten van Bloemendaal en IJmuiden afgehandeld. Na een Eerste hulp op een groot zeilschip is de vrouw overgezet op de onze boot ( Bld 2.29 )en bij de pont van Buitenhuizen hebben wij haar overgedragen aan een ambulanceteam.

 

Op verzoek van onze Veiligheidsregio heeft de RVR (Regionale Voorziening Reddingsbrigade )Kennemerland de veiligheid tijdens Sail verzorgd.

 

De RVR Kennemerland zette totaal 20 vaartuigen en voertuigen in, met eenheden van de brigades IJmuiden, Haarlem, Bloemendaal, Wijk aan Zee en Zandvoort.

Bij deze editie viel de reddingsbrigade inzet bij uitzondering onder de brandweer en ware ook alle eenheden voorzien van brandweer portofoons. De aansturing vond plaats vanuit een speciaal ingerichte Meldkamer-reddingsbrigade bij de meldkamers van politie, brandweer en ambulance op de Zijlweg in Haarlem

 

Lees 7144 keer Laatst aangepast op dinsdag, 01 september 2015 13:12

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer