dinsdag, 04 oktober 2016 19:12

Sponsored by Qurios

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Zoals we al eerder melden is er dit jaar een mooi vakantiepark bij gekomen " Qurios" holiday retreats Bloemendaal aan Zee. Een park wat een geweldige aanwinst is voor Bloemendaal aan Zee ( zie ook mail 17-03-16)    http://www.reddingsbrigade-bloemendaal.nl/nieuws/Opeens-heeft-Bloemendaal-een-vakantiepark.html 


Dit Qurios heeft ons ongelofelijk verrast met een sponsor ondersteuning door middel van een grote verrekijker compleet op statief.
Daar onze oude kijker in de vele jaren is verouderd en daardoor niet meer door heen te kijken was kwam deze nieuwe kijker wel als een heel groot welkom.

Waar mee de veiligheid kunnen waarborgen door bij calamiteiten een groot zoekveld langs strand en op zee kunnen afzoeken.
Wij danken dan ook namens alle redders  „ Ourios   voor deze fantastische sponsoring waar we weer heel veel jaren plezier van zullen hebben.

 

Voor meer info zie:  https://www.qurios.nl/vakantiepark-bloemendaal-aan-zee/

 

              


Bent u nieuwsgierig geworden naar dit mooie park kijk dan op onderstaande video

 

https://www.qurios.nl/

 

 

 

 

 

 

Lees 6246 keer Laatst aangepast op zondag, 15 januari 2017 17:42

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer