dinsdag, 11 april 2017 14:55

Update 13-05-Strandseizoen gestart met nieuwe strandambulance

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Met de aanschaffen onze nieuwe strandambulance een Mercedes G klasse staan zijn wij ook dit jaar weer 365 dagen, 24 uur per dag klaar op het mooie Bloemendaalse strand voor alle hulpverleningen van mens en dier. 

Maandag 10 april is het strandseizoen 2017 officieel geopend door gemeente Bloemendaal en werd door wethouder Heijink de nieuwe ambulance officieel overgedragen.

Met grote dank aan alle wethouders van Bloemendaal en bijzonder mercedes dealer Cor Millenaar die het ons heeft mogelijk gemaakt dat wij deze fantastische auto hebben kunnen aanschaffen .
Voorzien van nieuwe zwaailichten met toeters en bellen met dank aan door Ruud Lemmens Special Vehicles. Voorzien met camera en communicatie apparatuur en een compleet ingerichte brancard is deze auto gewrapt in een mat oranje uitvoering door JD Customs compleet met de vereiste striping . 

En met ongelofelijk veel dank aan alle onze leden( vrijwilligers) die meegeholpen hebben om van de mercedes Klasse een professionele strandambulance neer te zetten
Een auto waar wij allen trots op zijn.

 

 geluid aan 

 

 

Update 13-05-2017 ;  foto's toegevoegd 

 

 

  Updat 24 -04  Wrappen door JD Customs

 

 

 

 

 

 

 

Omdat wij geheel en uitsluitend alleen bestaan uit vrijwilligers zijn onze sponsoren en donateurs " de Redders van de Redders"

Met grote dank aan onze sponsoren en donateurs 

"Uw Steun is Onze Kracht"

 

 

 

 

 

 

Lees 8126 keer Laatst aangepast op zondag, 23 juli 2017 09:17

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer