zondag, 22 mei 2016 11:21

Terreinwagen vast op de strandopgang,

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Een medewerker van een strandpaviljoen, was met een terreinwagen het strand opgereden. De bestuurder van de wagen heeft zo gereden dat hij muurvast was komen te zitten in het zand. De jonge bestuurder heeft volgens de politie nog maar een paar weken zijn rijbewijs in bezit, als zijn baas er op uit stuurt om iets op te halen.

 

De jongen denkt slim te zijn en pakt de terreinwagen om over het strand dit op te halen. Alleen heeft hij geen ervaring om te rijden met een terreinwagen. Zo gebeurt het dat hij met de auto tot aan de bodemplaat aan toe volledig komt vast te zitten in het zand.

 

Als ook nog eens blijkt dat de terreinwagen nog eens pal voor de strandafgang kwam stil te staan, konden de hulpdiensten er ook niet langs om hem te helpen. Nadat hulpverleners de wagen tevergeefs hebben geprobeerd uit te graven, werden wij erbij gehaald. Het lukte met onze krachtpatser de Unimog (BLD2.10) snel weer de wagen los te trekken.

 

 

 

 

Lees 5887 keer Laatst aangepast op donderdag, 07 juli 2016 20:50

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer