Print deze pagina
zondag, 24 maart 2019 12:19

Trainingen en oefeningen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Tijdens winter en zomermaanden worden regelmatig trainingen (cursussen) gevolgd.

Zoals b.v. in de maanden van oktober tot en met maart elke zondag in zwembad de Planeetin Haarlem. En de div. herhalingslessen en curssusen op onze eigen reddinsgpost zoals b.v. EHBO, vaar en rij traingen  maar ook de opleidingen voor strandwacht, lifeguard, jeugdbrigade die het gehele jaar door worden gehouden.

 

Ook werd er zondag 24 maart weer een training /oefening gehouden door een aantal van onze leden t.b.v van de komende Red Bull Megaloop Challenge bij de Spot in Zandvoort .  

 

De Red Bull Megaloop Challenge is absoluut één van de meest extreme kitesurf events van Nederland! Bij 30 knopen of meer, wanneer de omstandigheden op zee zodanig zijn dat alleen de allerbeste kiteboarders van Nederland het aandurven om het water op te gaan, dán staat The Spot standby voor dit waanzinnige evenement!.

 

Het windraam voor de Red Bull Megaloop Challenge is geopend van april tot november.

 

Red Bull Megaloop wordt georganiseerd wanneer de weersomstandigheden perfect zijn. Dat betekent: wanneer de autoriteiten waarschuwen om binnen te blijven, hebben s'werelds beste kiteboarders maar één doel: hard rijden en hoog vliegen. Dus wanneer Moeder Natuur haar vaardigheden toont tussen april en november, zullen de renners hun vaardigheden  tonen. Waar we dan ook natuurlijk weer assistentie zullen gaan verlenen.

https://www.redbull.com/nl-nl/events/megaloop

 

 

 

 

Lees 1870 keer Laatst aangepast op dinsdag, 04 juni 2019 17:20
Fred Cloeck

Nieuwste van Fred Cloeck