maandag, 24 juni 2019 11:39

Uniek dat we ook dit jaar u weer informatie kunnen verschaffen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Ongelofelijk Trots zijn wij als Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade dat wij ook dit jaar, met fantastische steun van Boels Rental u weer kunnen verblijden met de dagelijkse strand mededelingen via dit digitale tekstbord .

 

Uniek op dit Bloemendaalse strand met dit prachtige digitale kleuren bord passen wij dagelijks en zelfs meerdere keren de gegevens aan waardoor u direct kunt zien wat o.a de strandweer temperatuur, de windkracht, het getij met de tijden van eb en vloed, de weersverwachtingen en waarschuwingen en of mededelingen etc etc.

 

Met grote dank aan Boels Rental wensen wij u ook een veilige en mooie zomer toe op het Bloemendaalse strand

 

 

 

 

 

 

 

Lees 1759 keer Laatst aangepast op zondag, 24 november 2019 15:21

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer