zondag, 09 februari 2020 11:13

Zonnepark op P1 en P2 Kop Zeeweg

Geschreven door 

 Zonnepark op P1 en P2 Kop Zeeweg
De gemeente Bloemendaal heeft deze week groen licht gegeven voor de bouw van het zonnepark op haar parkeerplaatsen P1 en P2. Hier komen bijna 5000 zonnepanelen op een dakconstructie waaronder geparkeerd kan worden. De totale opgewekte stroom staat gelijk aan het jaarlijkse stroomverbruik van ongeveer 600 huishoudens. Bekeken wordt hoe de opgewekte groene stroom met voorrang kan worden aangeboden aan de ondernemers bij het strand en de inwoners van Bloemendaal. Er zullen slechts enkele parkeerplaatsen verloren gaan door de realisatie van het park.

Start werkzaamheden
De voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels gestart.  Met de bouwer zijn afspraken gemaakt om tijdens de bouw, die ongeveer 3 maanden in beslag zal nemen, altijd voldoende parkeerplek beschikbaar te hebben. Specifiek is voor het paasweekeinde afgesproken dat nagenoeg beide terreinen weer beschikbaar moeten zijn, op een kleine strook werkterrein na.

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer