donderdag, 07 juli 2016 19:37

Zwemtocht voor Swim To Fight Cancer door Haarlemse binnenstad

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Alle Reddingsbrigades uit de regio Kennemerland werkten vrijwillige mee aan de veiligheid van eerste Haarlemse Swim To Fight Cancer. Een zwemtocht door de binnenstad van Haarlem. Natuurlijk deden wij ook mee voor de veiligheid van al deze sportieve zwemmers en hadden daar ook drie boten en de Yetski voor ingezet. Ook hadden wij onze Calamiteiten Unit ingezet ongeval dat er meerder calamiteiten mochten voorkomen. Gelukkig was deze inzet niet nodig.
De veiligheid op het water werd gecoördineerd door de Haarlemse Reddingsbrigade.

Voor initiatief nemer Marcel Tabbers (lid is van onze Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade) is deze eerste zwemtocht door de binnenstad „ Swim To Fight Cancer”, waaraan meer dan 270 zwemmers meededen met een opbrengst van 127 duizend euro, een davert succes geworden.

 

 

 

Met dank aan alle foto's die wij kregen van div.  leden oa. Hans van Geijlswijk en het Haarlems Dagblad.

 

Lees 6545 keer Laatst aangepast op vrijdag, 26 augustus 2016 11:58

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer