zondag, 06 september 2015 10:32

Jaarmarkt van Bloemendaal

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Traditioneel stonden wij ook dit jaar weer met een stand en kraam op de Jaarmarkt van Bloemendaal ter promotie en uitstraling voor de Bloemendaalse burgers, en bezoekers uit omliggende gemeenten.

Met Trots toonde wij dit jaar onze nieuwe ingerichte calamiteiten unit, deze unit gaan wij inzetten wanneer zich een groot calamiteit mocht voordoen om zodoende de hulpverlening nog beter te kunnen verzorgen.
De aanhanger is geschonken door het NFI, het interieur door de politie Den Haag, gratis in de kleur oranje gespoten door Breed schilderwerken uit Heerhugowaard en door onze eigen leden geheel opgebouwden ingericht.

Vanwege het wisselvallige weer kwamen de bezoekers verspreid over de hele dag en konden wij terugkijken op een mooie, gezellige, en geslaagde dag. 


Wij danken de winkeliersvereniging van Bloemendaal voor het beschikbaar stellen voor de kraam en ruimte.
 

 

Lees 6280 keer Laatst aangepast op dinsdag, 22 september 2015 19:28

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer