dinsdag, 06 juni 2017 16:46

Catamaran omgeslagen en man overboord

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Zondag 4 juni 16:20 Kregen we een melding van een omgeslagen catamaran waar bij een man was overboord geslagen. Direct na de melding zijn we ter plaatse gegaan met een boot en de jetski de zee op gegaan. Onze boot vond als snel weer de overboord geslagen man die gelukkig nog in goede gezondheid verkeerde. Nadat deze bij ons aan boord was geklommen zijn ze direct weer naar de omgeslagen catamaran gegaan en samen met een mede opvarende hebben zij de catamaran weer overeind gekregen en konden samen , onder begeleiding van onze boot en jetski, naar hun thuishaven op het strand.

 

 

 

Lees 5495 keer Laatst aangepast op zaterdag, 08 juli 2017 20:43

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer