Strandinformatie

kentering

Wanneer u het strand van Bloemendaal aan Zee bezoekt, ziet u bovenop het duin onze Reddingsbrigadepost "de Kentering" voorzien van reclameborden o.a. van onze  hoofdsponsor "Qurios " Holiday Retreats  Deze post is door een aantal enthousiaste vrijwilligers het gehele jaar door bijna dagelijks bemand. Ook staan wij 24 uur per dag stand by voor  hulpverlening op het Bloemendaalse strand .

thumb parnassia


Gaat u wat verder het strand op richting het Noorden, dan komt u bij onze dependance Reddingsbrigadepost  "'Parnassia"  
Ook deze post is in de zomermaanden regelmatig bezet door een team van vaste vrijwilligers.
thumb strandbord

Overal langs de Nederlandse kust, vindt u bij elke strand opgang het bekende blauwe  "Strand Aanwijzingsbord" met daarop de regels van het strand, de betekenis van drie belangrijke vlaggen en het nummer van de dichtstbijzijnde Reddingsbrigade
Bij Bloemendaal aan Zee is dit dus ons nummer. 023- 5732173

 

13731063 587811804735018 6974171557527401859 o
Tijdens een dagje op het strand of aan het water ziet u vaak verschillende gekleurde vlaggen wapperen bij de post van de Reddingsbrigade. Maar wat betekenen die vlaggen precies?
Hieronder de betekenis van de vlaggen van de Reddingsbrigade nog een keer op een rijtje.
Noteer daarom dan ook ons telefoonnummer   023 573 21 73    in uw mobiele telefoon voor het geval dat!
Daar wij geheel bestaan uit vrijwilligers kunnen wij ons werk alleen maar verwezenlijken met gedeeltelijke subsidie van de gemeente Bloemendaal, onze Sponsoren, en daar naast ook een groot aantal donateurs, die ons ieder jaar weer financieel ondersteunen.
Mocht u ook uw steuntje willen bijdragen dan verwijzen wij u graag naar de site "Word Donateur".
Natuurlijk bent u ook altijd welkom op onze reddings post de "Kentering" wanneer u het leuk vind om een kennis te maken met ons werk en materiaal.
Lees dan meer in;  alles over ons 
Ten overvloede wijze wij u ook nog even naar onze Beachcam welke 24 uur per dag live beelden uitzend van de zee en het Bloemendaalse strand.

www.ikziedezee.nl  en/of  www.reddingsbrigade-bloemendaal.nl
bloemendaal


 Voor meer (toeristische) informatie over de regels op het strand- en- Zee, verwijzen wij u naar de site van de Gemeente Bloemendaal  >>  www.bloemendaal.nl/bloemendaal-aan-zee/

 Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer